CU NOI TOTUL DEVINE MAI USOR

S.C. Aluseek S.R.L.

Punct lucru: Str. Tecuciului nr. 7, Barlad,
Tel/Fax: +4 037-466-1618
Mobil: +4 072-405-3823
Mail: office@aluseek.ro
https://www.aluseek.ro

PARTENERI

 

Home » Produse

Tamplarie aluminiu cu bariera termica
Tamplarie aluminiu cu bariera termica
Sistemele cu rupere de punte termica testate si certificate de IFT ROSENHEIM - GERMANIA, au un sistem special de etansare cu trei garnituri EPDM ce le confera o izolare fonica ridicata.
Folosirea unor sisteme de profile performante ne permite realizarea unor lucrari complexe, cu aspect deosebit si stabilitate mecanica si termica exceptionala.
Tamplarie aluminiu fara bariera termica
Tamplarie aluminiu fara bariera termica
Acest sistem se poate utiliza in majoritatea aplicatiilor din domeniul constructiilor.
Se pot realiza toate tipurile de deschideri pentru tamplaria batanta: simpla si dubla deschidere, pivotanta.
Tamplarie  PVC
Tamplarie PVC
Pentru satisfacerea nevoilor de calitate ridicata pe care o oferim clientilor nostri folosim tehnologia sistemului de ferestre BAUPLAST , lider al pietei mondiale.Cu sistemul avansat BAUPLAST s-au fabricat peste 100 milioane de ferestre si usi in toata lumea. Folosind aceste profile aprecierile din partea clientilor nostri au fost doar pozitive.
Confortul utilizarii ferestrelor este asigurat si de usurinta intretinerii. Suprafetele perfect plane si extrem de netede fac ca ferestrele sa fie usor de curatat, asigurand totodata si un design atragator.
Placari interioare si exterioare
Placari interioare si exterioare
Alumil J-Bond este un panel compozit din aluminiu pentru placari interioare si exterioare. Panelul are la interior un miez din polietilena acoperita pe ambele parti cu tabla de aluminiu. Una dintre fete este tratata cu PVDF, putand fi vopsita intr-o gama variata de culori si este protejata cu o folie speciala pentru a fi protejata la transport. Cealalta fata este tratata cu o solutie speciala pentru protectia acesteia.
Acest panel compozit din aluminiu are o rezistenta deosebita la diferiti agenti, la foc, apa, poluare si coroziune. Deasemenea, el poate fi folosit in multe aplicatii din domeniul arhitectural, cum ar fi aeroporturile, sedii de firme, fatade de magazin, pereti cortina, hoteluri, restaurante, metrouri, lifturi, cabine telefonice si in multe alte aplicatii industriale.
Protectie solara si impotriva insectelor
Protectie solara si impotriva insectelor
Plasele contra insectelor pot fi fixe sau mobile. Cele mobile au o constructie asemanatoare cu un rulou, deschiderea si inchiderea este foarte usoara.

Pentru tamplaria din PVC plasele contra insectelor se livreaza gratuit.
Gaze tehnice
Gaze tehnice

Copyright ©2007 - 2015 Aluseek
web design from Adrian